Keitä me olemme?

A&R Sveholm Oy on herkullista kotiruokaa valmistava perheyritys. Ruoan valmistamme käsityönä nykyaikaisissa tiloissa Lieksassa, Pohjois-Karjalassa. Pääkonttorimme sijaitsee Lieksassa ja myyntikonttorimme Tuusulassa. Yritys työllistää yli 20 henkilöä. 

Perhekokeilla on kaksi rekisteröityä tuotesarjaa, Vieno ja Gelia. Vieno-tuotteet ovat perinteistä aidosti käsintehtyä kotiruokaa. Gelia-tuotteet ovat luontaisesti gluteenitonta kotiruokaa, jonka valmistamme uudessa, modernissa täysin gluteenista vapaassa keittiössämme. Tuotekehityksessä seuraamme ruokamaailman trendejä. Käymme alan tapahtumissa ja tuomme ideat ja vinkit Perhekokkien keittiöihin ja sieltä edelleen Teidän ruokapöytiinne.

Global System Certification Oy Ltd. on myöntänyt yritykselle ISO 9001 ja ISO 22000 sertifikaatit, valmisruokien ja gluteenittomien valmisruokien valmistukseen.Toimintamme on valtakunnallista. Tiivis logistiikkayhteistyö keskusliikkeiden kanssa takaa katkeamattoman kylmäketjun ja tehokkaan jakelun kaikille asiakkaillemme.

PL_LOGO_A_26R_Sveholm_Oy_FI_401237_web